Tornar-hi

Aula d'Història és un projecte desenvolupat a l'Àrea de Tecnologia de 4t d'ESO, en col·laboració amb el departament de Ciències Socials de

 C.E. FAX.

En aquest projecte treballen amb veritable il·lusió, els nois i noies del quart curs, així com els seus professors, que dia a dia trobem recompensada la nostra tasca amb els resultats.

L'objectiu del projecte és desenvolupar-se durant un nombre de cursos acadèmics, mitjançant els quals s'aniran omplint els espais destinats a cadascuna de les èpoques  que el composen, per d'aquesta forma constituir una potent eina d'estudi pels nostres alumnes de Educació Primària i Secundària així com pel públic en general.

Els responsables revisaran de forma exhaustiva i en col·laboració amb altres àrees, com per exemple la de Llengua Catalana, els continguts de les pàgines, amb una freqüència suficient per aconseguir una certa fluïdesa.

Demanem tanmateix disculpes, si cap contingut pugés ser d'alguna forma inexacte, durant el temps de revisió, amb el nostre compromís de corregir  les errades a la major brevetat possible.

En el procés d'elaboració de les pàgines, utilitzem tot tipus de material, com per exemple imatges directament extretes de l'Internet. 

Aquest projecte no genera cap benefici econòmic, motiu pel qual preguem als legítims propietaris de aquestes imatges, que ens comuniquin la seva disconformitat en cas de existir, i les retirarem del web de forma immediata.

Per qualsevol consulta  respecte el projecte o el seu contingut posem a la vostre disposició les següents adreces electròniques:

abadias@cefax.org

martos@cefax.org

Tornar-hi